Släktmöte och 95-årsfirande

Kära släktingar!

En riktigt skön sommar önskas er alla av Palmstiernska släktföreningens styrelse, bestående av Magnus, Rutger, Christina, Elsebeth, Carl och Anna.

Sommaren har just startat, vi har redan upplevt alla olika typer av sommarväder, strålande sol, åska och skyfall, det hör till. Midsommar har redan passerat. Vi hoppas att ni har skön ledighet framför er att njuta av, men att ni även har sikte på höstens stora begivenhet:

Palmstiernska släktföreningens släktmöte och 95-årsfirande på Riddarhuset fredagen den 23:e september 2016 kl. 18-01. Efter släktmötet blir det smokingmiddag med dans. Separat inbjudan kommer.

Vi hoppas vi ses då!

Styrelsen


* Vår hemsida kommer att förnyas. För att se vad som gäller tillsvidare, klicka på denna länk.
* Släktföreningen vill tipsa släktens unga om möjligheterna att söka stipendier ur Riddarhusets fonder. Ansökningsperioden är 1 juni-15 oktober. Läs mera på riddarhuset.se.
* Medlemsavgiften – f n 150 kr per år (barn under 18 år gratis) – betalas till släktföreningens bankgiro 284-1344. Vänligen skriv ”Medlemsavgift” och namn på den eller de som inbetalningen avser. Skriv även namn och e-postadress på barn under 18 år där det är aktuellt, så föreningen även kan nå barn och ungdomar med information om släktföreningens aktiviteter.
* Tips: Daglig besökstimme på Riddarhuset varje helgfri måndag–fredag kl. 11-12 för intresserade som på egen hand vill uppleva ett urval av palatsets rum och salar. För avvikande öppettider se riddarhuset.se/Aktuellt. Observera att Riddarhuset inte är handikappanpassat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s